top of page

Toiminta ja palvelut

Piirrosvideot

Piirrosvideot ovat nopeutettuja videoita piirtämisestä esimerkiksi valkotaululle tai muulle pohjalle. Teen kaikki piirrokset itse, kuvaan videon ja editoin sen. Piirrosvideoiden päälle nauhoitetaan spiikkaus eli puhe. Tämän voin hoitaa itse veloituksetta, mutta monet palkkaavat ääninäyttelijän erikseen tätä hommaa varten. 

 

Piirrosvideot hinnoitellaan piirrosten vaikeustason mukaan. Simppelimmät piirrokset voivat joissakin tapauksissa olla parempia kuin yksityiskohtaisemmat. Kaikki riippuu siitä, halutaanko videolla tehdä vaikutus vaiko vain selittää asia yksinkertaisesti esim. koulutusmielessä. 

Miten homma toimii?

Jos olet kiinnostunut piirrosvideon teettämisestä, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelmitse tai sähköpostitse. Pyrin vastaamaan mahdollisimman pian. Kerro, mihin tarkoitukseen olet videota ajatellut, ja minkä pituinen videosta suunnilleen tulisi tulla. Voit myös lähettää valmiin käsikirjoituksen ja ideoita piirroksista, jos sellaisia on syntynyt. 

 

Kun on syntynyt yhteisymmärrys siitä, mistä videossa on kyse, lähetän sinulle luonnoksia, ja voimme niiden avulla miettiä piirrosten tyylin valmiiksi. Sitten tehdään kuvakäsikirjoitus, joka on ikään kuin valmis video sarjakuvan muodossa. Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, lähetän sopimuksen ja ryhdyn töihin. Valmiin videon lähetän sinulle sähköpostissa ja teen siihen toivomasi muutokset. Näiden muutosten jälkeen työ on tehty, ja lasku tulee sähköpostissa. Lisämuutoksia videoon voi pyytää vielä tämänkin jälkeen, mutta joudun veloittamaan niistä pienen korvauksen.

bottom of page